fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Elvis Janežič

3. aprila, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Z nami bo Elvis Janežič, direktor solkanskega podjetja Instrumentation Technologies, ki je iz garažnega startupa zraslo v podjetje s 40 zaposlenimi. Zavezani so k inovativnosti, o čemer priča nastanek kar 2 spin-off (odcepljenih) podjetji – eno v Sloveniji, drugo pa v Kaliforniji, ZDA.

Danes so vodilni svetovni ponudniki instrumentacije za vse velike pospeševalnike osnovnih delcev in so prisotni v državah kot so Japonska, Kitajska, Koreja, Avstralija, ZDA in drugih. V letošnjem letu praznujejo 20 letnico delovanja.

Elvis Janežič pravi: “Delaj to kar te zanima. Bodi pogumen, a ne zaletav.

Na dogodku se nam bodo pridružili dijaki ekonomske šole Šolskega centra Nova Gorica.
Začnemo takoj po 11. uri.
Vabljeni na kavo in sproščen klepet z gostom!
Kdaj: Torek, 3. 4. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
3. aprila, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: