fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Marjan Pintar

17. maja, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Marjana Pintarja, ki vodi družbo Soške elektrarne Nova Gorica od leta 2015, poznamo predvsem po izjemno uspešnem, osemletnem vodenju Zdravstvenega doma Nova Gorica. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani pravnik. Svoje več kot 30-letne delovne izkušnje je pridobival na različnih vodstvenih funkcijah, tako v zasebnem kot v javnem sektorju.
Ko Marjan Pintar ni v službi, se rad posveča glasbi – poje v skupini Nonet Brda in igra na kitaro. Zelo rad ima poezijo in včasih tudi kaj napiše. V poletnem času veliko časa preživi na motorju. Poleg tega je član društva vinskih svetovalcev, Sommelier Slovenije.
Njegov pristop k vodenju družbe je uvajanje sodobne organizacijske kulture, kar je zahteven proces, še zlasti v družbah, ki so zgrajene na trdni hierarhični piramidi. Kakšna je vloga vodje in kako težko je uvesti sodobne organizacijske kulture, nam bo gost zaupal na dogodku.
Vabljeni na kavo in klepet z gostom!

Kdaj: Torek, 29. 5. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
17. maja, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: