fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Vesna in Aleš Kristančič

12. junija, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

V Korakih do uspeha bomo gostili Vesno in Aleša Kristančiča iz posestva Movia. Posestvo Movia obstaja od leta 1700 in obsega 22 hektarjev, od tega polovico na italijanski strani Brd (Collio). Movia ni samo oznaka vin in posestva, ki leži na mejnem območju Slovenije in Italije, temveč je način življenja v vsej njegovi veličastnostičistosti narave in iskrenosti avtorja. Aleš Kristančič, ki predstavlja osmo generacijo vinarjev, je bil uvrščen med sto najboljših vinarjev na svetu.
Z gostoma bomo poklepetali o vinu, poslu, izzivih družinskega podjetništva, uporabi novih, inovativnih prijemov v tradicionalni panogi ter zakaj je včasih dobro, da obiščemo svet in se ne omejujemo le na meje Republike Slovenije.
Kdaj: Torek, 12. 06. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
12. junija, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: