fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je potekel.

Kreativna fotografija s telefonom za podjetnike

30 januarja @ 9:00 - 12:00

Vabimo vas na prvo v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih. Začnemo s tem, kako najbolje izkoristiti TELEFON za pripravo vrhunskih fotografij za potrebe socialnih omrežij in tudi prodaje. Tema delavnice je namreč:

Kreativna fotografija s telefonom za podjetnike

Vodila jo bo Jasmina Putnik, izkušena fotografinja in predavateljica.

Dobimo se 30.1.2024, ob 9.00 v predavalnici 2 v pritličju. Delavnica se zaključi ob 12.00.

Delavnica je BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Rok prijave:

26.1.2024, do 13.00. Prosimo, da svojo morebitno odsotnost najavite vsaj dan pred dogodkom, da damo priložnost komu drugemu.

Program: 

Pogosto je prav fotografija prvi stik potencialne stranke z vašim produktom ali storitvijo. V idealnem scenariju bi za fotografije skrbel profesionalni fotograf, vendar pa je to v realnosti povezano s časom in financami, na katere morajo podjetja na začetku svoje poti še toliko bolj paziti. Na srečo so danes kamere pametnih telefonov že tako dovršene, da lahko velik del fotografij ustvarijo kar podjetniki sami. Kljub temu pa zmogljivost telefona še ne pomeni nujno tudi boljših fotografij. Pametni telefon je zgolj orodje, kot vsaka druga kamera oziroma fotoaparat, zato je najbolj pomembno, da ga znamo uporabljati in izkoristiti v največji možni meri.

Na delavnici bomo obravnavali teme, ki vam bodo pomagale pri ustvarjanju kakovostnih in privlačnih fotografij, primernih za redno uporabo pri objavah na socialnih omrežjih. Osredotočili se bomo na:

 • tehnične lastnosti in nastavitve kamere
 • kompozicija, barve, viri svetlobe
 • različne načine fotografiranja,
 • ideje za ustvarjanje kreativnih fotografij produktov,
 • aplikacije za obdelavo fotografij
 • premišljena uporaba filtrov in preset-ov
 • produktna fotografija
 • zakonitosti fotografiranja za socialna omrežja
 • fotografiranje za promocijske materiale
 • nasvete za fotografiranje dogodkov in procesov
 • obdelavo fotografij neposredno na telefonu ter pripravo za objavo na socialnih omrežjih.

Jasmina Putnik bo  z vami delila praktične nasvete, trike in tehnike, ki vam bodo pomagali dvigniti kakovost vaših fotografij na višjo raven.

O predavateljici Jasmini Putnik

Jasmina Putnik, JRP Studio, je izkušena fotografinja, ki je stopila na pot ustvarjalnosti leta 2009, ko je začela svojo kariero v industriji stock fotografije. Do danes je prodala več kot 300 tisoč svojih fotografij po vsem svetu. Njeno delo obsega raznolike motive, vključno z vinsko embalažo in drugimi komercialnimi izdelki, hrano, portreti, družinsko fotografijo, nepremičnine in še veliko več.

Poleg tega je specializirana za dogodkovno in produktno fotografijo ter ponosno deli svoje znanje skozi mentorstvo in delavnice fotografije. Jasmina se lahko pohvali z bogatim naborom veščin, ki jih je pridobila skozi leta praktičnih izkušenj. Kot govornica se osredotoča na teme, kot so retuširanje, fotografija, urejanje fotografij, vloga fotografa in brand fotografija.

Njeno strast do ustvarjanja in ujemanja trenutkov se kaže v njenem raznolikem portfelju ter zavezanosti deliti svoje znanje z drugimi.

Priporočamo tudi:

Canva za podjetnike, 30.1.2024, 13.00 do 16.00

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
30 januarja
Ura:
9:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.