fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Od ideje do uspešnega poslovnega modela + vse o TOP programu!

12. septembra, 2018 @ 8:00 - 17:00

Po poletnem premoru vas ponovno vabimo v Coworking Idrija na zanimivo predavanje, ki ga bo pripravil Mitja Mikuž iz Primorskega tehnološkega parka. V kratkem predavanju boste spoznali osnove uspešnega poslovnega modela ter izvedeli, kako idejo preoblikujemo v poslovno priložnost na sistematičen in organiziran način.

Predavanju bo sledila še predstavitev izobraževalnega programa za podjetnike TOP, ki ga bo Mitja predstavil tudi skozi moderiran pogovor s podjetnikom Markom Fornazaričem iz podjetja Creative Solutions!

Vljudno vabljeni!

VEČ O PROGRAMU
17.00 – 17.45; Sistematična gradnja uspešnega poslovnega modela
— Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park
— 9 elementov poslovnega modela, ki jih morate obvladati! —— Predavanje o metodologiji sodobnega podjetništva.

17.45 – 18.30; Q&A ter predstavitev TOP podjetniškega programa
— Marko Fornazarič, Creative solutios

Podjetniški TOP program je šest tedensko podjetniško izobraževanje, ki bo potekalo oktobra in novembra 2018 v Primorskem tehnološkem parku.

Vrednost izobraževalnega programa je 2.852,00 EUR.

Ekskluzivno bo Primorski tehnološki park izbral 12 podjetji oz. podjetniških idej, ki bodo izobraževalni program prejeli brezplačno.

Kako se vključiti? Kdo so predavatelji? Kdo so mentorji? Kako program pomaga podjetnikom pri razvoju njihovega podjetja? Vse izveš iz prve roke na dan dogodka.

Več o programu na: https://www.primorski-tp.si/podjetniski-top-program

Dogodek bo vodil Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park in vodja Podjetniškega TOP programa v sodelovanju z Žanom Menartom, Smart Optometry, Coworking Idrija. Več info na .

Naslednja izvedba programa bo oktobra 2019.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
12. septembra, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: