Loading Events

« Vsi Events

  • Ta event je potekel.

Predstavitev programov PTP v okviru Podjetniških delavnic ZRSZ

24 maja @ 9:00 - 11:00

V torek, 24.5.2022, ob 9.00 bo v prostoru N19 v Primorskem tehnološkem parku potekala predstavitev podpore, ki jo nudi Primorski tehnološki park podjetnikom na začetku njihove podjetniške poti.

Predstavitev bo vodil Mitja Mikuž, startup community managerv Primorskem tehnološkem parku. Beseda  bo tekla o tem, kako ugotoviti potencial podjetniške ideje, kako razmišljati o poslovnih modelih in na primerih udeležencev skušali ugotoviti kakšni so nadaljnji ključni koraki do podjetja. Govora bo tudi o kakšne vrste podpore nudi Primorski tehnološki park ter ostale institucije v Slovenskem podjetniškem ekosistemu.Za prijave

pišite na . Vabljeni!

 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Details

Date:
24 maja
Time:
9:00 - 11:00
Event Categories:
,