fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Roadshow Nova Gorica z GOfit in Teodoor

6. septembra, 2016 @ 8:00 - 17:00

Roadshow Nova Gorica z GOfit in Teodoor

Vabimo vas, da se udeležite dogodka Roadshow Nova Gorica, ki bo v sredo, 6. septembra ob 14. uri v Primorskem tehnološkem parku, na katerem izveste vse o izobraževalnih programih, sredstvih in motivaciji, ki jo potrebujete za uspešen zagon in razvoj vašega podjetja.

Roadshow je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja, kje pridobiti potrebno znanje in podporo za vaš podjetniški razvoj.
Na dogodku lahko prisluhnete zgodbi goričana Matjaža Komela, ki s projektom GOfit premaguje neizprosno konkurenco na zasičenem trgu zdravega načina življenja in prehrane ter primorca Martina Koterleta, iz podjetja Bitnot s produktom Teodoor, ki je uspel zbrati več kot 200.000 € sredstev na Kickstarterju.

Program

14.00 – 14.45 | Predavanje: Kakšni so temelji vsakega podjetja?
 
                        

Praktični in uporabni nasveti iz prve roke, ki vam bodo pomagali postaviti zdravo jedro vaše podjetniške zgodbe ne glede na to, kakšno podjetje gradite. Ne boste slišali teorije temveč neizprosno podjetniško prakso.

Matjaž Komel, podjetnik, Kibbon – produkt GOfit

 

14.45 – 16.00 | Kako lahko programi (finančna sredstva + mentorstvo) SPS pripomorejo k podjetniški rasti
Predstavitev produktov Slovenskega podjetniškega sklada (P2R, SK75 in SK200), ki podjetnikom zagotavljajo finančna sredstva in mentorsko podporo. V SK programih sodeluje že 67 podjetij. Rok za prijavo na jesenski krog financiranja je 11. september.
Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija

 

 

16.00 – 16.10 | Kako do najboljšega podjetniškega znanja

Predstavitev TOP! podjetniškega programa na katerem bodo udeleženci s pomočjo mentorjev in vrhunskih predavateljev razvili delujoče poslovne modele, ki vas bodo izstrelili med podjetniške zvezde
Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park

 

 

 

16.10 – 16.45 | Podjetniški pogovor: Kako do 200.000 € na platformi Kickstarter?

 

Prejemniki SK sredstev predstavijo iz prve roke izkušnje z SK programi in svoj podjetniško zgodbo.
Martin Koterle, prejemnik SK75, Bitnot – produkt Teodoor

Prijava na dogodek

Kaj je o programih Slovenskega podjetniškega sklada povedali Jernej Mirt, soustanovitelj in direktor podjetja VIAR, prejemnika pomladne SK75 iz leta 2015 in zmagovalca tekmovanja Start-up leta 2017?

”Jaz nas jemljem kot čisti produkt slovenskega podpornega okolja. Mi smo praktično zrasli skupaj z Iniciativo Start:up Slovenija, s SK investicijo, bootcamp programom in Inkubatorjem Savinjske regije oziroma Start:up Celje skupnostjo … Slovensko podporno okolje je tukaj z namenom. Ne moreš nikogar prisiliti, da ga uporablja, ga pa jaz definitivno priporočam, ker vem, da bi mi danes bili na 30 % naše trenutne uspešnosti, če ne bi bili člani tega okolja.”

Za vas smo pripravili:

  • Praktične in uporabne nasvete iz prve roke za učinkovit podjetniški napredek
  • Predstavitev programov Slovenskega podjetniškega sklada za start-upe v letu 2017, predvsem produktov SK75 in SK200. SK75 predstavljajo konvertibilna posojila v višini 75.000 €, SK200 pa javno lastniško investicijo v višini 200.000 €. Govorili bomo tudi o razpisu P2R, ki naj bi bil objavljen v mesecu oktobru. Predstavili bomo tudi razpis P2R, ki naj bi bil objavljen v mesecu oktobru.
  • Predstavitev ponudbe lokalnega podjetniškega ekosistema za vaš podjetniški razvoj.
  • Pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja.

Osebno svetovanje, odgovori iz prve roke

Na dogodku se bomo pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Prav tako bomo osebno svetovali glede priprave in oddaje vloge na razpise in prijave na tekmovanje.

Podrobnosti

Datum:
6. septembra, 2016
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: