fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Roadshow Nova Gorica

4. marca, 2020 @ 14:00 - 16:00

Dogodek je namenjen podjetnikom, ki iščete denar, kontakte, pospeševalniške programe, mentorje in praktične nasvete za konkretizacijo vaših inovativnih idej in komercializacijo produktov. 

kratkem in jedrnatem dogodku, vam bodo posredovane zgoščene informacije in konkretni nasveti s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.

Financiranje in programi, o katerih bomo govorili

  • 54.000 EUR zagonske spodbude v okviru razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada (Sklada). Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica in nasveti za pripravo vloge.
  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program dogodka

14.00 – 14.30 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih

Ključne informacije, pogoji, kriteriji in časovnice posameznih produktov. Izkušnje iz prve roke iz preteklih razpisov.

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada
Urban Lapajne, Start:up Slovenija

14.30 – 15.00 | Predselekcija Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM  2020
V predselekciji Start:up Slovenija lahko pridobite do 35 točk za razpis P2 in do 40 točk za razpis SK75. Slovenski start:up leta 2020 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka tri dni podjetniške eksplozije z mednarodnimi investitorji, govorci in mreženjem.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija

15.00 – 15.30 | Kako pripeljati idejo do konkretizacije in tržnega uspeha
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

Andrej PeršoljaCreative Solutions in Hopalai 

15.30 – 16.00 | Feedback v živo, skupinska in individualna vprašanja
Predselekcija Startup Slovenija vam lahko prinese pomembne točke za prijavo na razpis P2 in SK75 SPS. Pomembno vlogo v predselekciji igra osebna predstavitev na DEMO DNEVu. Izvedeli boste konkretne nasvete kako pripraviti prepričljivo predstavitev. Hkrati boste lahko v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.

Urban Lapajne, Start:up Slovenija

PRIJAVE NA POVEZAVI: PRIJAVA

Organizatorji

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Primorski tehnološki park.

 

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi “de minimis” sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Podrobnosti

Datum:
4. marca, 2020
Ura:
14:00 - 16:00
Kategorija Dogodek: