fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

S podjetniškim znanjem preko Covid ovir – predstavitev dobrih praks

23. septembra, 2020 @ 10:00 - 12:30

Primorski tehnološki park vabi ustanovitelje mladih podjetij, da se prijavijo v GoStartup šolo, s katero bodo pridobili znanja, ki jim bodo pomagala tudi v korona razmerah najti dobre priložnosti za razvoj.  Udeleženci bodo v oktobru in novembru z vrhunskimi izkušenimi podjetniškimi predavatelji postavili strukturiran načrt rasti podjetja. V progam se lahko prijavijo lastniki perspektivnih mladih podjetij ali motivirane osebe z ambicioznimi projekti. Podjetniška strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala dvanajst udeležencev, ki bodo program v vrednosti 2.852 € obiskovali brezplačno*. Programa se je v preteklih 5 letih udeležilo skupaj že 57 podjetniških ekip. Nekatere med njimi že ustvarjajo dobiček in tudi zaposlujejo.

Kaj je danes z njimi, lahko izveste na predstavitvi dobrih praks “PTP TOUR”, v sredo, 23.9.2020, ob 10.00. Naredili bomo kratko turo po Primorskem tehnološkem parku, se srečali z nekdanjimi udeleženci (zdaj nekateri tudi že mentorji) v naših programih, ki vam bodo pokazali svoje prostore in povedali, kako jim gre, kako soočajo s covid krizo, kaj so se naučili v programih PTP.

*Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
23. septembra, 2020
Ura:
10:00 - 12:30
Kategorija Dogodek: