fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Spreminjajmo pravila igre – dogodek mreženja ”matchmaking”

12. decembra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Podjetniška skupnost Primorskega tehnološkega parka v zadnjih nekaj letih dobro napreduje. Trenutno imamo več kot 25 podjetniških projektov / podjetij, ki se razvija v okviru naših programov. To so zagonska podjetja, kot so Mag-lev audio d.o.o., Protectus d.o.o., Avokado d.o.o. (I like tofu) in drugi, ter tudi manjša ‘small business’ podjetja.

Z namenom predstavitve dela Primorskega tehnološkega parka in napredka zagonskih podjetji vključenih v našo podjetniško skupnost, organiziramo dogodek pod imenom ‘Spreminjamo pravila igre’. Dogodek bo potekal jutri, 12. 12. 2017, s pričetkom ob 17. uri v konferenčni dvorani PINTA v HIT Casino Perla v Novi Gorici.

Na dogodku bomo predstavili delovanje parka v minulem obdobju, šest najboljših podjetij/projektov vključenih v zadnjem letu pa bo predstavilo njihove poslovne priložnosti v obliki triminutnega ‘pitcha’. Vabljeni so predstavniki uspešnih podjetij Severne primorske, podjetniki v skupnosti Primorskega tehnološkega parka, mentorji in predavatelji s katerimi sodelujemo ter slovenski investitorji.

V kolikor želite, lahko vabilo na dogodek posredujete tudi podjetnikom oz. ostalim s katerimi sodelujete za katere menite, da jih bi udeležba zanimala.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 

Podrobnosti

Datum:
12. decembra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: