fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Startup izziv za dijake: Razvoj poslovne ideje

9. oktobra, 2020 @ 9:00 - 14:00

Startup izziv za dijake je intenzivna dnevna praktična delavnica, ki je namenjena aktivnim, radovednim, ustvarjalnim dijakom. Med dogodkom imajo udeleženci priložnost, da sestavijo ekipo, testirajo njihovo podjetniško idejo, pridobijo ustrezno znanje iz najsodobnejših podjetniških vsebin ter testirajo prvi poslovni model.

ZAKAJ?

Ker lahko dijaki na enem mestu pridobijo brezplačen dostop do povratne informacije o svoji idejisvetovanja mentorjev in kvalitetnega znanja, ki povsod po svetu gradi podjetne posameznike, ki s svojimi prebojnimi idejami spreminjajo tradicionalno gospodarstvo in z njim izboljšujejo našo prihodnost.

Tokratni Startup izziv bo glede na epidemiološke razmere potekal preko platforme ZOOM, v sodelovanju s Šolskim centrom za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana

Dogodek bo vodil Mitja Mikuž, koordinator startup skupnosti v Primorskem tehnološkem parku.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

 

 

Podrobnosti

Datum:
9. oktobra, 2020
Ura:
9:00 - 14:00
Kategoriji Dogodek:
,