fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Uvodno srečanje projekta COOPERATIVE CAMPUS

26. novembra, 2020 @ 15:00 - 17:00

Primorski tehnološki park si z nastopom v različnih EU projektih prizadeva, da lahko uporabnikom brezplačno posreduje podjetniške kompetence in podporo pri razvoju podjetniških idej v poslovne priložnosti. Takšen projekt je tudi COOPERATIVE CAMPUS, h kateremu se je Primorski tehnološki park pridružil skupaj s podpornimi institucijami iz Finske, Švedske in Španije.

Vabilo vas na uvodno srečanje projekta COOPERATIVE CAMPUS, kjer boste izvedeli vse o sodelovanju z nami. Vabljeni vsi, ki že imate svoje podjetniške ideje ter tudi tisti, ki le-teh še nimate.

Srečanje bo potekalo 26.11.2020, s pričetkom ob 15.00 uri preko platforme Zoom.

Zainteresirani se prijavite na e-mail naslov: .

Po prijavi vam bomo posredovali Zoom povezavo na dogodek.

 

V COOPERSTIVE CAMPUS imate edinstveno priložnost, da se preizkusite v ustvarjanju svoje poslovne ideje od začetne zasnove do vstopa na trg. Skupaj bomo ustvarjali in izvedeli več o tem, kako realizirati uspešne poslovne ideje. Vaš poslovni koncept boste lahko prenesli z mize v prodajo. Izvedeli boste tudi več o tem, kako ustvariti podjetje, ki bo imelo gospodarsko, družbeno in okoljsko trajnost. Skupaj bomo spoznavali aktualne podjetniške teme in priložnosti kot so: zadružništvo, socialno podjetništvo, krožno gospodarstvo ipd. Ves čas boste v stiku z realnim poslovnim okoljem.

Sodelovanje v Cooperative Campus je za vse udeležence brezplačno!

Srečevali se bomo od jeseni 2020 do pomladi 2021. Usposabljanje je zasnovano tako, da ga je možno uskladiti z delom, študijem ali drugo zaposlitvijo. Sami lahko določite svoj nivo udejstvovanja.

 

Dogodek (projekt COOPERATIVE CAMPUS) je rezultat sodelovanja med Španijo, Finsko, Švedsko in Slovenijo in je sofinanciran s strani EU.

Podrobnosti

Datum:
26. novembra, 2020
Ura:
15:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,