fbpx

Naročnik Primorski tehnološki park, d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici vas vabi k oddaji ponudbe za izvedbo mentoriranja in nudenja povratne informacije skozi oči podjetnika ter individualne podpore v sklopu nadgradnje delavnic za slepe in slabovidne v okviru projekta »Ustvari svojo prihodnost«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, in ki se bodo izvajale preko spletne aplikacije Primorskega tehnološkega parka v aprilu 2020. Aktivnosti bodo sledeče:

  1. Izvedba 2-dnevne nadgrajene podjetniške delavnice za slepe in slabovidne na temo »Kako začeti spletno prodajo« s sledečimi vsebinskimi sklopi:  postavitev spletne trgovine z uporabo spletnih orodji, inštalacija programa, namestitev trgovine na spletno aplikacijo, vnašanje izdelkov in naslovov, umeščanje različnih plačilnih sistemov, ureditev izgleda spletne strani.
  • Nudenje povratne informacije skozi oči podjetnika in individualna podpora udeležencem tekom nadgrajene dvodnevne delavnice za slepe in slabovidne na temo »Kako začeti spletno prodajo«. Pogoj za oddajo ponudbe je praktično znanje pri vzpostavitvi spletne trgovine in izkušnje s slepimi in slabovidnimi.

Prosimo vas, da nam vašo ponudbo, naslovljeno na Primorski tehnološki park, d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, pošljete v pdf. obliki na elektronski naslov: ali po pošti in sicer najkasneje do vključno srede 8.4.2020. Obrazec za oddajo ponudbe se nahaja v priponki.

Pri pripravi ponudbe upoštevajte:

  • Ponudbena cena mora biti izražena brez DDV in z DDV-jem,
  • Ponudbena cena mora biti izražena za vsako izobraževanje posebej;
  • V ponudbi navedite, da ponudbo izdajate za projekt »Ustvari svojo prihodnost«.

Dokumentacija:

https://www.primorski-tp.si/wp-content/uploads/2020/07/ponudba-za-nadgradnjo-delavnic-OBRAZEC.docx

Ostale informacije:

  • Oddaja naročila:  ponudba
  • Merilo za izbiro: najnižja cena

S spoštovanjem,

Primorski tehnološki park, d.o.o.