fbpx

Kakšen je položaj žensk v podjetništvu? Menite, da vam podporno okolje ponuja ustrezne vzvode, da lahko z njimi napredujete? Je družba/država proaktivna pri podpori inovacijskim procesom v podjetjih, ki so jih ustanovile ženske? V Primorskem tehnološkem parku smo ponosni na našo dinamično startup skupnost, v kateri sodelujejo tako ženske kot moški podjetniki. Ker pa je vprašanje položaja (enakopravnosti) žensk v družbi še vedno nerazrešeno, si prizadevamo, da bi na tem področju naredili premik.

V Primorskem tehnološkem parku smo se zato vključili v projekt Obzorje 2020 – SARA v sodelovanju s partnerji iz Italije, Španije in Avstrije. Cilj projekta SARA je izboljšati podporo ženskim inovacijskim procesom s testiranjem in razvojem novega modela v inovacijskem ekosistemu.

Podjetnice zato vabimo, da nam pomagajo pri zbiranju in analizi podatkov o obstoječi situaciji glede podpore, ki jim jo nudi inovacijski ekosistem pri nas.

Zaupnost individualnih podatkov je zagotovljena, saj bomo v raziskovalne namene povzeli izključno vrednosti. Večina vprašanj predvideva odgovore na lestvici, kjer označite ustrezno vrednost, pravilnih in nepravilnih odgovoru ni – pomembno je samo vaše mnenje.

Za sodelovanje v projektu se vam že v naprej zahvaljujemo.