fbpx

Pridružite se delavnici Javni nastop in učinkovita komunikacija za trajnostno prihodnost, ki je del projekta Capacity2Transform. Cilj projekta je aktiviranje preobrazbenega potenciala kulturnih in ustvarjalnih industrij ter trajnostnega turizma za pospešitev zelene in digitalne tranzicije, kar povečuje konkurenčnost Srednje Evrope. Na delavnici bomo raziskovali, kako lahko javni nastop in učinkovita komunikacija prispevata k trajnostnemu poslovanju in digitalni preobrazbi vašega podjetja.

Datum: 24. junij, 9:00 – 12:00

Lokacija: Primorski tehnološki park

Prijave:

Delavnico vodi Martina Arčon, odgovorna urednica Radia Robin in izkušena voditeljica ter moderatorka dogodkov. Delavnica je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena? Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Program:

  • Ključne prvine verbalne in neverbalne komunikacije: Spoznajte, kako učinkovito komunicirati za trajnostno in digitalno prihodnost.
  • Tehnike obvladovanja treme: Naučite se, kako premagati tremo in nastopati samozavestno.
  • Kako učinkovito strukturirati svojo predstavitev: Priprava na jasen in prepričljiv javni nastop.
  • Razumevanje občinstva in prilagajanje sporočila: Prilagodite svojo komunikacijo različnim javnostim za večjo učinkovitost.
  • Tehnike za vzpostavljanje povezave z občinstvom: Ustvarite močne vezi z občinstvom skozi pripovedovanje in interakcijo.
  • Praktične vaje javnega nastopanja z neposredno povratno informacijo: Izpopolnite svoje veščine s praktičnimi vajami in povratnimi informacijami.

O predavateljici Martini Arčon

Martina Arčon je priznana strokovnjakinja za komunikacijo in odnose z javnostmi v Sloveniji ter eden najbolj prepoznavnih radijskih glasov na Primorskem. Kot dolgoletna glavna in odgovorna urednica Radia Robin ter izkušena voditeljica dogodkov, je Martina pridobila bogate izkušnje z razvijanjem in izvajanjem uspešnih komunikacijskih kampanj. Njeno delo vključuje sodelovanje z uglednimi podjetji ter svetovanje pri strateškem načrtovanju odnosov z javnostmi in medijskem svetovanju. Aktivna je tudi v različnih družbenih in humanitarnih dejavnostih ter zagovarja visoke etične standarde v komunikaciji.

Na delavnici bo Martina Arčon delila svoje bogato znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta dela v medijih in odnosih z javnostmi. Pridružite se nam in izboljšajte svoje veščine javnega nastopanja ter komunikacije za trajnostno in digitalno prihodnost vašega podjetja!