fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

38. Business Meetups Nova Gorica

20. aprila, 2017 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na 38. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z nami Peter Brenko iz ekipe Shopamine, ki ustvarjajo ”slovenski Shopfy”. Z gostom se bomo pogovarjali o tem, kako naj se podjetje pripravi na izdelavo spletne strani in spletne trgovine. Odgovorili bomo na vprašanja, ki se pojavljajo v okviru spletnega trgovanja ter opozorili na najpogostejše pasti. Vidimo se 20.4.2017 ob 19.00 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje.

18.30 – 19.00 predstavitev Petra Brenka, Shopamine ter 

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostoma

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Peter je skupaj z ekipo del podjetja Appoteka d.o.o iz Ljubljane., ki je avtor spletne programske opreme Shopamine, naprednega sistema za spletno prodajo. Shopamine je zmagovalec tekmovanja Startcloud v letu 2012. podjetje se ukvarja z načrtovanjem, oblikovanjem in razvojem spletnih aplikacij, predvsem za spletne trgovine. Podjetje ponuja tudi aplikacije, ki te storitve ustrezno dopolnjuje in povezuje. Osrednji izdelek podjetja je spletna trgovinska platforma Shopamine. Peter pravi, da so za njihovo podjetje izrednega pomena stranke, ki so prispevale že več izboljšal. Večinoma njihovih strank so mala in srednja podjetja, med njimi tudi Simobil, ki se preko spletne trgovine Shopamine ukvarjajo s prodajo izdelkov končnim kupcem. Branko je s prijatelji že v času študija odkrival, koliko priložnosti nam lahko ponuja internet ter kako bi ga lahko uporabil na način, ki bi družbi doprinesel dodano vrednost in reševal probleme. Ideja se je kasneje oblikovala v produktu Shopamine. Ekipa je s prvotnih 3 članov, zrasla na devet in nekaj zunanjih sodelavcev oz. tesnih partnerjev. Več o Shopamine najdete na spletni strani: www.shopamine.com.

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Podrobnosti

Datum:
20. aprila, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: