fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

40. Business Meetups Nova Gorica z Elaphe

22. junija, 2017 @ 8:00 - 17:00

Primorski tehnološki park vas vabi na jubilejno in poletno obarvani, 40. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 22.6.2017 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice.

 Z nami Georgije Bosiger iz uspešnega podjetja Elaphe, ki nam bo zaupal, kako razvijati tehnološko zahtevne izdelke za svetovni trg. Elaphe je svetovno znani proizvajalec elektronskih pogonov na svetu in šteje kar 80 zaposlenih. Elaphe se lahko pohvali s številnimi dosežki: patentirana tehnologija z največjim navorom glede na velikost in težo motorja za električna vozila / razvitih že preko 15 elektro motorjev, vgrajenih v 20 različnih električnih vozil / prejemniki številnih uglednih nagrad kot so: Naj podjetniška ideja, Mladi manager leta 2016, Zlata Nit 2016 in European Venture Contest 2010 in 2014.

Georgije je aktiven na področju razvoja elektronike, kjer razvijajo neposredne pogonske krmilnike, predelujejo vozila za potrebe promocije ter razvija naprednih funkcij, vpeljujejo proces za zagotavljanje funkcionalne varnosti elektronike in podobno.

Več o podjetju: www.elaphe-ev.com

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

Lepo vabljeni, Primorski tehnološki park vam pripravlja prijetno presenečenje!

18.30 – 19.00 predstavitev gosta  ter 

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostom

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
22. junija, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: