fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

41. Business Meetups Nova Gorica

24. avgusta, 2017 @ 8:00 - 17:00

Primorski tehnološki park vas vabi na poletni 41. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 24.8.2017 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice. Z nami Jernej Pangeršič, ki je pri zelo mladih, 22-ih letih prevzel vodenje podjetniškega inkubatorja Katapult iz Trbovelj, ki je v letu 2016 nastal na pobudo domačega podjetja Dewesoft in tako postal najmlajši direktor z misijo spodbujanja podjetništva v zasavski regiji in Sloveniji.

Jernej se je po intenzivnem programu socialnega podjetništva na ameriški univerzi Watson in odličnim ponudbami za službo v ZDA, odločil za vrnitev domov. Vabljeni, da prisluhnete njegovi odlični karierni poti in mladostnemu zagonu za dvig zaposljivosti in podjetnosti.

Po pogovoru z gostom, sledi prijetno avgustovsko druženje!

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

18.30 – 19.00 predstavitev gosta  ter 

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostom

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
24. avgusta, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: