fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

43. Business Meetups Nova Gorica

26. oktobra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na 43. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 26.10.17 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru mesta. Z nami Rok Stritar iz podjetja Kibuba – trgovine z gorniško opremo, katere zagotovo vsi poznate. Moderator dogodka je Rok Gulič, startup podjetnik (Ollo) in podjetniški mentor. Vstopnine ni. Vabljeni na večerno mreženje in spoznavanje tokratnega gosta. Po pogovoru z gostom sledi prijetno druženje.

Roka Stritarja je ljubezen do podjetništva najprej vodila do študija ekonomije in kasneje v asistenta na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je ustanovitelj in največji lastnik podjetja Kibuba d.o.o., ki se ukvarja z maloprodajo gorniške opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2005 brez predznanja o trgovini, kapitala ali kakršnih koli povezav. V letu 2009 je podjetje postalo tretje največje v panogi, z več maloprodajnimi trgovinami in spletno trgovino. Rok daje poseben poudarek na povezavo med psihologijo in podjetništvom. Zaupal nam bo pomembna znanja tudi iz tega področja.

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

18.30 – 19.00 predstavitev gosta  ter

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostom

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Podrobnosti

Datum:
26. oktobra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: