fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

42. Business Meetups Nova Gorica

21. oktobra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Smo že pri 42. Business Meetups Nova Gorica. Tokrat z nami Mic Melanšek iz Malih junakov. Dogodek bo potekal 21.9.2017, s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice.

Male junake zagotovo vsi poznate. Pod blagovno znamko najdemo personalizirane otroške knjige, ki so zajele Slovenijo, nas navdušile z njihovo barvito ilustracijo, besedili in osebno noto. Zgodbe so nastale s pomočjo avtorjev Dese Muck, Ferija Lainščka, Žige X Gombača in drugih. Kupci knjig si lahko sami izberejo ime in videz glavnega junaka. Prva knjiga je nastala leta 2013. Otroke je zabavno poučila o pomenu umivanja rok. Danes je število zgodb, ki jih naročnik lahko personalizira, pester. Knjige Malih junakov bere že več kot 30 tisoč otrok, tudi v tujini. Mali junaki so vstopili na nemški, avstrijski, švicarski in italijanski trg. Želijo si utrditi svoj položaj v evropski literaturi. Samo na nemškem trgu prodajo 300 do 500 knjig dnevno.

Več o Malih junakih in njihovi poslovni zgodb, nam bo zaupal gost, Mic Melanšek. Vabljeni na Business Meetups, kjer boste Male Junake lahko pobliže spoznali!

Več na: https://malijunaki.si/

Po pogovoru z gostom, sledi prijetno druženje na prvi jesenski dan!

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

18.30 – 19.00 predstavitev gosta  ter

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostom

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
21. oktobra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: