fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

44. Business Meetups Nova Gorica

23. novembra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Valjeni na 44. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 23.11.2017 ob 18. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru mesta. Z nami Borut Merkelj, direktor podjejta Trilogic, ki je razvilo platformo za spletno naročanje hrane na dom – Ehrana.si.

Sistem Ehrana.si predstavlja celovito rešitev za posredovanje spletnih naročil za dostavo pripravljene hrane in pijače od uporabnika spletne ali mobilne aplikacije do restavracije.

Kako se sistem razlikuje od podobnih?

 Uporabniška vmesnika, tako na strani uporabnikov kot tudi na strani restavracij, sta močno prilagojena za najboljšo možno uporabniško izkušnjo pri naročanju dostave pripravljene hrane. Sistem omogoča uporabnikom pregled nad celovito ponudbo dostave hrane ter enostavno oddajo naročila izbranih jedi.

Storitev je bila uspešno sprejeta na slovenskem trgu. Ima več kot 80.000 uporabnikov, ki lahko svoja naročila oddajajo v več kot 140 različnih restavracij. Baza kupcev je tudi v Novi Gorici. Število prenosov mobilne aplikacije – Ehrana.si – je preseglo 30.000.

Ekipa je prejemnik P2. Z Ehrano.si je povezan tudi njihov produkt Ehrana live, ki bi ga lahko označili kot slovenski Uber Eats, last mile delivery, same hour delivery logistika.

Več o storitvi Ehrana.si na: ehrana.si

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

17.30 – 18.00 predstavitev gosta ter

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

18.00 – 19.30 pogovor z gostom

19.30 – 20:00 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
23. novembra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: