fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Koraki do uspeha: Bia Separations

1. junija, 2021 @ 11:00 - 12:00

V torkovi podjetniški oddaji Koraki do uspeha se bomo pogovarjali novo sodirektorico podjetja Bia Separations dr. Jano Krapež Trošt. Visokotehnološko podjetje je od oktobra lani del nemške multinacionalke Sartorius. Prav te dni na sedežu v Ajdovščini odpirajo nov objekt, s katerim  za petkrat povečujejo svoje proizvodne kapacitete.

Medtem ko je korona močno prizadela številne gospodarske panoge, BIA Separations izkazuje eksponentno rast. Gre za enega vodilnih svetovnih podjetij na področju tehnologije čiščenja zdravilnih učinkovin pri proizvodnji zdravil. Z gostjo spregovorimo o timskem inoviranju, globalnem delovanju, iskanju talentov v regiji in dinamiki eksponentne rasti.

Poslušajte nas v torek, ob 11.00, na Radiu Robin. Vsebine sooblikujemo z Radiem Robin in podjetjem Spintec.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
1. junija, 2021
Ura:
11:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,