fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

12. oktobra, 2022 @ 8:00 - 17:00

Vabimo vas za oktobrski trojček delavnic, kjer se bomo posvečali pozicioniranju, strategiji rasti in amrket – problem mapu . 25.10 od 12.00 do 15.00 bomo delali na POZICIONIRANJU z Andrejem Peršoljo, Tangible Growth.  Delavnica bo potekala online, je brezplačna, obvezna pa je prijava do 20.10 do 15.00. Na voljo je 12 prostih mest, zato bo delo intenzivno in fokusirano na primere udeležencev. Vabljeni podjetniki in startup ekipe tik pred lansiranjem produkta/storitve na trg.

Vsebina:

Kupci ne kupujejo izdelkov, ki jih ne razumejo. Na Facebooku imamo približno 8 sekund, da uporabniku povemo, zakaj naj klikne vaš oglas. Na Tiktoku še manj kot to. Kako boste v teh nekaj sekundah sploh sporočili svojo vrednost?

To je vloga pozicioniranja. Pozicioniranje je osnova vse vaše komunikacije. Določa vrednosti vašega podjetja, vašo ciljno stranko, vaša sporočila. Poskrbi, da lahko uporabniku hitro in jasno pokažete, zakaj mu mora biti mar za vaš izdelek ali storitev. Ali preprosteje povedano, zakaj mora klikniti ta Facebook oglas.

Odlična pozicija na trgu dodata vašemu marketingu in prodaju dodaten zagon. Slaba pozicija pa lahko pokoplje tudi največja podjetja. Na kateri strani boste?

Vsa vsebina je personalizirana, izhaja iz praktičnih primerov in ima lahko tako zelo velik vpliv na prihodnost vašega podjetja in tudi na način razmišljanja. Gre za poglabljanje tem, ki jih odpiramo tudi na GoStartup akademiji. 

O predavatelju Andreju Peršolji

Delavnico bo vodil Andrej Peršolja, growth marketer in strokovnjak na področju pozicioniranja. Svoje znanje in izkušnje je nabiral s pomočjo podjetja Creative Solutions, s katerim so osvojili trg ZDA, kjer so ponujali storitve navidezne in obogatene resničnosti ter pri projektu KOBI. KOBI je mobilni e-bralnik, ki otrokom z disleksijo pomaga pri učenju branja. Danes Andrej svoje znanje ponuja svoje znanje v obliki svetovanj, mentoriranj ter predavanj in podjetniških delavnic.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
12. oktobra, 2022
Ura:
8:00 - 17:00