fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Business Meetup z Lovrom Petrlinom

23. junija, 2021 @ 18:30 - 22:00

Vabimo vas na mreženjski dogodek Business Meetup, kjer bomo imeli posebnega gosta Lovra Peterlina, managing direktorja A1 Slovenija, podjetnika in vrhunskega strokovnjaka za prodajo in marketing.

Beseda bo tekla o kreativnosti v poslu, pa tudi o tem, zakaj so odnosi pri prodaji tako zelo pomembni. Pogovoru sledi druženje in mreženje ter predstavitev nove generacije podjetnikov, ki so jeseni 2020 bili sprejeti v GoStartup inkubator.

Vabljeni 23.6.2021, ob 18.30, v restavracijo Dam v Novi Gorici.

Prijave in informacije:

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

O gostu:

Lovro Peterlin se je A1 Slovenija pridružil leta 2017 kot senior direktor prodaje in naročniškega sektorja, junija 2018 pa je prevzel še položaj Managing direktorja. Pred prihodom na A1 Slovenija je bil Peterlin od leta 2007 direktor podjetja Linea Directa, sestrskega podjetja Studia Moderna, ki se na 19 trgih vzhodne in srednje Evrope ukvarja s storitvijo klicnih centrov ter prodajo in upravljanjem popolnih nakupnih izkušenj za več kot 350 poslovnih partnerjev. Z mednarodnimi izkušnjami, večletno prakso s področja razvoja novih poslovnih priložnosti in neposrednega vodenja predvsem generacije Y svoje znanje deli tudi s številnimi podjetniki ter je svetoval mednarodnim podjetjem na področju prodaje, marketinga ter vzpostavitve in upravljanja učinkovitih prodajnih timov.

Poleg tega ima Peterlin izkušnje iz tujine, saj je kot strateški marketinški svetovalec deloval v Italiji in na Kitajskem, trenutno pa je aktiven predsednik Sekcije mladih managerjev Slovenije in kot eden redkih Evropejcev član prestižne globalne žirije za izbor mednarodne nagrade s področja direktnega marketinga in prodaje ECHO Awards.

Podrobnosti

Datum:
23. junija, 2021
Ura:
18:30 - 22:00
Kategorija Dogodek: