fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Delavnica za ustanovitelje startupov: Osebna rast podjetnika

18. junija, 2020 @ 9:00 - 12:00

Vsak podjetnik se na svoji poti sooča tako z uspehi, kot z neuspehi. V vsakem primeru je stresno. Ko nam gre dobro, imamo izzive z usklajevanjem vseh delovnih nalog, razmišljamo o širitvi, iskanju pravih ljudi, mentorstvu, lovljenju rokov in organizaciji časa. Tisti, ki so že malo večji, pa so na prelomni točki, kako postaviti strukturo, ki bo rast podjetja sploh omogočala. Ko pridejo neuspehi, pa se pogosto soočamo z negotovostjo, strahom, kaj nas čaka v prihodnosti. Včasih se preprosto jezimo, ker stvari niso šle po planu. Kljub našim notranjim pomislekom pa navzen (poslovnim partnerjem, sodelavcem) želimo dati občutek, da vemo, kaj delamo. Ste se kjerkoli v napisanem prepoznali? Odlično, potem je ta delavnica prava za vas, saj bomo govorili prav o naštetem. Ne bomo ostali pri teoriji, ampak bo delavnica namenjena izključno reševanju vaših izzivov.

O predavateljici:

Tina Kastelic je psihologinja, specializantka organizacijske transakcijske analize, direktorica podjetja Kompetenca d.o.o. in podjetnica. V zadnjih letih se je specializirala za kompleksne kadrovske rešitve (kompetenčni modeli, sistemi nasledstev, mentorski sistemi, definiranje odgovornosti in vlog, ipd.). Je tudi coach, ki ima poleg zgoraj navedenih opravljene še izobraževanje z  Nevrolingvističnega programiranja, medicinske hipnoze in psiho-drame. Leta 2017 je postala HR partner za celotno področje orodjarstva (Kompetenčni centri za razvoj kadrov), trenutno je v vlogi Kadrovskega partnerja za področje IKT. Sodeluje tako z mikro kot z velikimi podjetji.

Informacije in prijave:

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
18. junija, 2020
Ura:
9:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Primorski tehnološki park
Mednarodni prehod 6
Šempeter pri Gorici, 5290
Poglej Prizorišče spletno stran

Organizator

Primorski tehnološki park
E-naslov:
Poglej Organizator spletno stran