Loading Events

« Vsi Events

  • Ta event je potekel.

Delavnica za ustanovitelje startupov: Strategija in rast podjetja

18. junija, 2020 @ 13:30 - 16:30

Od ideje do prvih uspehov na trgu je strategija logična, a po prvih uspehih se mora podjetnik vprašati, kakšno podjetje želi razviti, kaj je njegov cilj in kako jih najbolje doseči. Na delavnici se bodo obravnavali različni primeri strategij rasti za startupe. Strategija zajema načrtovanje rasti prodaje, rasti števila zaposlenih, dotoka svežega kapitala, odpiranje novih trgov in sodelovanje s strateškimi partnerji. Delo bo potekalo na obravnavi primerov udeležencev.

O predavatelju

Aleš Špetič je na svoji podjetniški poti ustanovil že štiri startupe – Klevio, CubeSensors, DeckReport in Zemanta. Startup CubeSensors sta s poslovnim partnerjem brez zunanjih denarnih sredstev pripeljala od ideje do produkta, ter zmagala na prestižnih tekmovanjih Best HW Launch Festival in TechCrunch Disrupt HW Battlefield. Trenutno pa je Aleš aktiven kot direktor podjetja Klevio.

Prijave in informacije:

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Details

Date:
18. junija, 2020
Time:
13:30 - 16:30
Event Categories:
,

Venue

Primorski tehnološki park
Mednarodni prehod 6
Šempeter pri Gorici,5290
Website:
primorski-tp.si

Organizer

Primorski tehnološki park
Email:
Website:
primorski-tp.si