fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Dogodek mreženja ‘matchmaking’

27. septembra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Vabimo vas na dogodek mreženja, ki bo v sredo, 27. septembra 2017, v Primorskem tehnološkem parku (Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici).

Ste ŠEF ali VODJA?

Dogodek mreženja ‘matchmaking’

Pridružite se nam na pogovoru z gostom in mreženju izbranih goriških podjetij, ki bo
v sredo, 27. septembra 2017, ob 17. uri, v Primorskem tehnološkem parku
(Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici)

Program

  1. Pozdrav organizatorja
  2. Pogovor z gostom: Sandi Češko, Studio Moderna
  3. Mreženje in predstavitev startup podjetij iz Primorskega tehnološkega parka
Gost večera, Sandi Češko, ustanovitelj in solastnik podjetja Studio Moderna, je bil tri leta nosilec naslova najbogatejši Slovenec, kljub temu pa ga bolj kot denar zanima in veseli uspeh, ki omogoča rast podjetja, dobičkonosnost, nove zaposlitve in inovacije.
Sandi Češko je ustvaril multinacionalko Studio Moderna, ki danes izdelke prodaja na več kot 300-milijonskem trgu srednje in vzhodne Evrope, Japonske, Avstralije in ZDA. 
S t.i. ‘očetom Top Shop-a’, bomo spregovorili o razlikah med šefi in vodji, o pomenu povezovanja med podjetniki in zakaj med najuspešnejšimi izdelki najdemo Kozmodisk, Dormeo in celo Boogie ribo.
Pogovoru z gostom sledi mreženje ob prigrizku in predstavitev produktov startup podjetij Primorskega tehnološkega parka.
Srečanje je namenjeno direktorjem, projektnim vodjem malih, srednjih in večjih podjetij ter članom Primorskega tehnološkega parka.

Priprava na dogodek z nasveti za uspešno mreženje

Z namenom spodbujanja in pospeševanja zaznavanja mednarodnih podjetniških priložnosti, priložnosti za doseganje sinergij in možnosti za povečanje mednarodne konkurenčnosti in internacionalizacije, pred pogovorom z gostom organiziramo pripravo na dogodek z nasveti za uspešno mreženje.
Priprava, ki bo ob 15. uri v mali predavalnici v Primorskem tehnološkem parku, je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela ter vam bo omogočila pridobitev znanj in veščin, ki jih boste lahko uporabili na mreženjih s podjetniki, direktorji in drugimi odločevalci v podjetjih.
Program

  1. Uvod v umetnost mreženja
  2. Predstavitev primerov dobre prakse
  3. Osnove osebne predstavitve
  4. Praktične vaje
Priprava je sestavni del dogodka mreženja in je za vključene v TOP! program obvezna, za mlada podjetja iz skupnosti Primorskega tehnološkega parka, priporočena.
Na dogodku mreženja boste lahko predstavili in vzpostavili povezave s potencialnimi partnerji, investitorji, mentorji in drugimi relevantnimi deležniki, z namenom internacionalnizacije in hitre (globalne) rasti. Dogodek se zaključi ob 19. uri.
Udeležba je brezplačna.
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
27. septembra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: