fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Dogodek mreženja ‘matchmaking’

7. junija, 2017 @ 8:00 - 17:00

Zakaj se vedno več zrelih podjetij odloča za sodelovanje s startupi? Kakšne so obojestranske koristi tovrstnih povezav in v čem so startupi boljši?

Po odgovore vas vabimo na neformalno srečanje med izbranimi goriškimi podjetji, ki bo v sredo, 7. junija 2017, ob 17. uri, v NOE café and wine baru v Šempetru pri Gorici.

Program:

  • Pozdrav organizatorja
  • Povezovanje s startupi je naslednji korak v evoluciji posla‘ – Mateja Lavrič, Kolektor Ventures
  • Bitka startupov iz Kolektor Ventures in Primorskega tehnološkega parka
  • Mreženje in izmenjava vizitk
Delo v manjših ekipah in varčevanje s sredstvi, startupom pomaga do hitrejšega in uspešnejšega inoviranja ter oblikovanja novih poslovnih modelov. Zrelim podjetjem nešteto pogosto primanjkuje, po drugi strani pa imajo nekaj, česar startupom manjka – sredstva, izkušnje in kredibilnost na trgu.
O tem, kakšne so izkušnje sodelovanja s startupi, kakšna so pričakovanja oz. razumevanja startupov in kakšna je vloga industrijskega strateškega investitorja vam bo predstavila Mateja Lavrič, direktorica korporativnega sklada Kolektor Ventures. V prvih devetih mesecih delovanja že kažejo impresivne rezultate – opravili so več kot 140 razgovorov s startupi iz Slovenije, Italije, BiH, Avstrije, Nemčije, Velike Britanije in ZDA, zaključili prve tri investicije in še dve novi so na poti.
Po kratkem predavanju sledi bitka startupov oziroma strukturirana predstavitev produktov izbranih startupov (pitch), ki jo bodo ocenjevali Aljoša Domijan, EnaA.com, Mateja Lavrič, Kolektor Ventures in Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park. (Prihod izbranih podjetij, ki se bodo predstavila na dogodku pričakujemo ob 15.30)
Dress code: Business casual
Srečanje je namenjeno direktorjem, projektnim vodjem malih, srednjih in večjih podjetij ter članom Primorskega tehnološkega parka. Udeležba je brezplačna.
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
7. junija, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: