fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Od 0 do 10.000 $ prodaje na mesec na Amazonu!

6. junija, 2017 @ 8:00 - 17:00

Pridobite najsodobnejša znanja o platformi Amazon.com, ki vam bo omogočila vstop na več miljonski trg. Nič teorije, samo praktični nasveti!

Komu je delavnica o Amazon.com namenjena?

 
Delavnico smo v prvi vrsti zasnovali za startup ekipe ali male in mikro podjetnike, ki želite vstopiti na ameriški trg in se ob tem izogniti prevelikim ter nepotrebnim stroškom. Predvsem je delavnica namenjena tistim, ki že prodajate svoje izdelke preko spletne trgovine in se želite preizkusiti tudi na Amazon.com. Delavnice se lahko udeležite tudi brez predznanja, vendar se na njej ne bomo posvečali temu, kako odpreti račun na Amazonu, temveč predvsem, kako optimizirati prodajo in kako čim hitreje rasti.

Težavnost:

★★★☆☆

Program:

 
  • Osnove prodaje na platformi Amazon.com
  • Raziskava produktov primernih za prodajo
  • Kako objaviti izdelke na Amazonu (listing)?
  • Kako si zagotovimo dobre ocene (reviews)?
  • Kako promovirati izdelke na Amazonu?
  • Delo na primerih iz prakse

O predavatelju:

 
Matej Peršolja, direktor in soustanovitelj podjetja Protectus d.o.o. Njihov produkt CARLOCK je sistem, ki omogoča, da lahko preko mobilnega telefona spremljatekaj se dogaja z vašim avtomobilom. Naprava vas obvešča o stanju vozila, vibracijah, nepooblaščenih vžigih motorja, premikih vozila in o načinu vožnje. S podjetjem so bili sprejeti v pospeševalnik Start Labs v Beogradu in prejeli investicije Ameriških, Izraelskih in Slovenskih investitorjev. So tudi prejemniki investicije Slovenskega podjetniškega sklada, SK200. Njihov produkt prodajajo v Združenih državah Amerike, Franciji, Italiji, Nemčiji in Saudski Arabiji. 
Več o predavatelju: Linkedin Matej Peršolja
Spletna stran: carlock.co

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kdaj? V torek, 6. junija 2017, ob 15.30 ur
Kje? Primorski tehnološki park (Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici)

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
6. junija, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: