fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Email marketing za startupe

31 maja @ 9:00 - 12:00

Vabimo vas na deseto v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih.

Pridružite se delavnici

Email marketing za startupe

ki bo 31.5.2024 ob 9.00 v Primorskem tehnološkem parku.

Odkrijte, kako graditi učinkovite e-mail kampanje. Naučite se strategij za gradnjo baze e-poštnih naslovov, pošiljanje z učinkom, merjenje uspešnosti, optimizacijo in spoštovanje GDPR. Prijavite se zdaj in pridobite individualno podporo ter odgovore na vaša vprašanja!

Delavnico vodi Peter Mesarec, SEOS in je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Rok prijave:

30.5.2024 do 10.00. Prosimo, da svojo morebitno odsotnost najavite vsaj dan pred dogodkom, da damo priložnost komu drugemu.

Program:

  1. Gradnja baze E-poštnih Naslovov: Kje in kako?
  2. Učinkovito pošiljanje: Strategije, vsebine in časovnice
  3. Meritve in analize: Kako spremljati uspešnost E-poštnega Marketinga?
  4. Optimizacija uspešnosti: Triki za večjo angažiranost in konverzije
  5. Spoštovanje GDPR: Pravilno ravnanje z osebnimi podatki
  6. Vaša vprašanja: Individualna podpora in odgovori

O predavatelju Petru Mesarcu

Peter Mesarec je strokovnjak za spletni marketing z več kot 20 leti izkušenj. Deloval je v različnih vlogah – kot član agencije Red Orbit, in-house marketingar ter vodja lastnega podjetja, kar mu omogoča poglobljeno razumevanje marketinga iz različnih perspektiv.

Peter obvlada tri jezike marketinga in se zaveda prednosti in omejitev, s katerimi se srečujete pri delu. Kot svetovalec podjetjem in agencijam v regiji in svetu pomaga pri SEO optimizaciji, pripravi in izvedbi marketinških strategij ter izobraževanju marketinških ekip.

Njegova glavna naloga je doseganje visokih pozicij v iskalnikih, s posebnim poudarkom na sodelovanju med različnimi marketinškimi oddelki za doseganje skupnih, boljših rezultatov. Za različne naročnike je izvajal zakup objav, pripravo vsebin in objavo v različnih medijih, ter pomagal pri pripravi vstopa na tuje trge in izvedbi marketinških akcij.

Peter redno sodeluje kot član komisij, ki izbirajo najuspešnejše slovenske in tuje spletne projekte, kar mu omogoča globok vpogled v dejavnike, ki ločijo uspešne od neuspešnih spletnih nastopov. Večkrat je bil izbran za najboljšega predavatelja na mednarodnih konferencah in je gostujoči predavatelj na slovenskih univerzah.

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
31 maja
Ura:
9:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.