fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Food industry Webinar 2: Prehrambne blagovne znamke – vloga embalaže

13. maja, 2021 @ 16:00 - 19:00

GoStartup Food industry webinar series nadaljujemo z Anjo Korenč, oblikovalko embalaže in podjetnico. Anja ima več kot 10 let izkušenj razvoja prehrambnih blagovnih znamk. Je nekdanja ustanoviteljica blagovne znamke Bitchy Club. Danes sodeluje z različnimi živilskimi podjetji

»Njen« webinar bo posvečen temu, kako razumeti trg, profilirati stranke, izbrati pravega dizajnerja, se odločiti za optimalne materiale, pa tudi »instagramabilnosti«. Ja tudi na to je treba biti pozoren, ko oblikujemo blagovno znamko.

Vsebina:

Sklop 1: Kaj je to embalaža, kakšne so njene funkcije, zakaj je pomembna, njena anatomija in kakšne vrste embalaže poznamo. Vse s povezovanjem na prehrambno industrijo.

Sklop 2: Trendi, instagramabilnost, povezovanje z generacijami, oblikovanje izkušnje, čutila skozi embalažo.

Sklop 3: Kako projekt ustvarjanja embalaže za lastno blagovno znamko sploh izgleda – koraki, na koga se lahko obrnemo za pomoč, …

Sklop 4: Diskusija

Kdaj?

13.5.2021, 16.00-19.00, na zoomu

Prijave do: 10.5.2021

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
13. maja, 2021
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,