fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup akademija I Delavnica 11: Pregled napredka udeležencev

17. novembra, 2022 @ 17:00 - 20:00

Delavnica 11 v sklopu GoStartup akademije bo vodil dr.Rok Stritar, ustanovitelj Kibube. Vidimo se 17.11.2022 ob 17.00 v predavalnici N 19 v Primorskem tehnološkem parku.

Program

Vsako podjetje je unikatno in posledično drugačno od drugih, vendar pa gredo pri razvoju podjetij vsi podjetniki skozi enake faze razvoja. Poznavanje teh faz je ključno, da omogočimo čim hitrejši razvoj podjetja in se izognemo pastem, ki nas na poti čakajo. Razumevanje podjetniškega procesa se morda sliši teoretično in suhoparno, vendar bo delavnica zelo praktično naravnana z množico praktičnih usmeritev in primerov, ki bodo podjetnikom pomagali razumeti kje so in kam “plovejo”.

O predavatelju Roku Stritarju

Rok Stritar, ustanovitelj podjetja Kibuba in mentor PTP

Dr. Rok Stritar je skozi celo kariero močno povezan s podjetništvom iz mnogih različnih zornih kotov. Kot ustanovitelj in prokurist v podjetju Kibuba d.o.o, ki upravlja 16 trgovin z gorniško opremo v treh državah, kot mentor številnim novim podjetnikom in podjetnikom, ki upravljajo rastoča podjetja. Kot svetovalec večjim poslovnim sistemom na področju učinkovitosti, kadrovskih politik, inovativnosti in upravlja. In tudi kot predavatelj z več kot 15 let predavateljskih izkušenj z zelo različnimi skupinami.

Prijava na GoStartup akademijo

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
17. novembra, 2022
Ura:
17:00 - 20:00
Kategoriji Dogodek:
,