fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je potekel.

GoStartup akademija I Delavnica 12: Kako graditi poslovno socialno mrežo?

21. novembra, 2022 @ 16:00 - 19:00

Zaključno – 12. delavnico GoStartup akademije vodi Boško Praštalo –  Superbrands. . Delavnica bo 21.11.2022 od 16.00 do 19.00 v Primorskem tehnološkem parku, predavalnica N19.

Program 

Koliko podjetij poznate, ki so propadla zaradi dobre prodaje? Osebno ne poznam nobenega podjetja, ki ima resne skrbi iz naslova dobre prodaje. Ne glede na postavljen sistem prodaje, kdo skrbi v podjetju za prodajo in naše časovne prisotnosti na trgu, živimo le od prodaje, od tega, kar prodamo obstoječemu ali novemu kupcu. Eden izmed ključnih ciljev vsakega podjetja bi morali biti, kako pridobiti zaupanje kupca in sčasoma zgraditi dolgoročni partnerski odnos tako s kupci kot s sodelavci, poslovnimi parterji, dobavitelji. Ali je naš celotni fokus na pravih posameznikih? Se zadevamo, brez katerih posameznikov ni naše prodaje in posledično našega podjetja? Bi imeli tudi vi kupce, ki se sami vračajo, vam zaupajo, kaj si želijo in kaj jim ponuja konkurenca? Si želite, da postanejo vaši kupci tudi vaši ambasadorji in vam posledično pripeljejo nove kupce? Vse to je mogoče in prva postavljen sistem mreženja vam bo pri tem pomagal.

Kaj bomo vse ozavestili:

 • Koncept včeraj, danes, jutri.
 • Koncept ne se smetiti!
 • Kako to, da že danes vsi delamo v prodaji in da se vsak dan mrežimo?
 • Kakšni so temelji prodaje in mreženja?
 • Kaj pomeni osebna blagovna znamka v mreženju in prodaji?
 • Zakaj je ključno, da naredimo evalvacijo, kdo smo mi kot posamezniki in podjetje?
 • Se zavedamo, kaj nas osebno in poslovno žene naprej in kaj nas ovira?
 • Kako postaviti akcijski načrt za izgradnjo vrhunske poslovne in socialne mreže?
 • Kako se aktivirati v praksi, kako postati v življenju bolj proaktivna oseba?
 • Zakaj 90 % posameznikov, ki se že danes mrežijo ne delajo Follow up-a?
 • Kako lahko povezovanje postane lepilo naše mreže?

 

O predavatelju Bošku Praštalu

Boško Praštalo je v poslovnem svetu prepoznan kot »guru mreženja«, ki je svojo veščino razvijal od otroštva.  Prav zaradi veščin mreženje je danes lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Njegova zgodba je povezana s prepričanjem, da je vse mogoče, če smo proaktivni, pozitivno gledamo na življenje in imamo ob sebi prave ljudi. S strastjo in željo, da pomaga ostalim pri lažjem uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, je razvil posebno metodologijo mreženja, ki je zaradi svojih jasnih, preprostih in učljivih lastnosti dostopna vsem.

Pred časom je izdal prvo slovensko knjigo na temo mreženja z naslovom MREŽENJE skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Kako gledati na mreženje, kje se aktivirati, zakaj je ključno, da se začnemo čim prej mrežiti boste izvedeli na samem dogodku.

Prijava na GoStartup akademijo

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

 

Podrobnosti

Datum:
21. novembra, 2022
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,