fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup akademija I Delavnica 6: Orodja za komuniciranje s kupci

24. oktobra, 2022 @ 16:00 - 19:00

6. delavnico GoStartup akademije vodi Maja Voje – Growth Lab. Delavnica bo 24.10.2022 od 16.00 do 19.00 v Primorskem tehnološkem parku.

Program

Obstaja nešteto marketinških kanalov (TikTok, LinkedIn, Facebook, Instagram, oglaševanje, prodaja preko posrednikov, sejmi, YouTube, Udemy, G2, Shopify …) in kot startup je kritično, da se osredotočite na tiste, kjer boste dosegli rast.

Kako najti tiste kanale, platforme in skupnosti, ki so res relevantne za vaš ciljni trg in vam bodo pomagale fokusirati vaš čas in denar za najboljše rezultate?

Na delavnici bomo predstavili glavne marketinške kanale in trende komuniciranja tam – primeri najboljših praks, se naučili poiskati zmagovalne kanale (raziskave trga) in razvili načrt, kako vas bodo kanali podprli pri uresničevanju vaših poslovnih ciljev.

O predavateljici Maji Voje

Maja Voje je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 52.000 mednarodnih študentov. Je tudi predavateljica na Growth University, največji svetovni skupnosti growth hekerjev (pol milijona članov) pri GrowthHackers.com s sedežem v Silicijevi dolini. Kot zunanja svetovalka je pomagala razvijati strategije za rast več kot 300 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim, belgijskim in slovenskim podjetjem, ki delujejo na mednarodnih trgih. V svoji karieri je več podjetjem pomagala do 10-25-milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

 Majo je slovenska startup skupnost v letu 2021 izglasovala za NAJ mentorico leta za startupe, v Sloveniji pa je tudi ustanoviteljica Facebook skupine Growth Hacking Slovenia (6.8 K članov) in avtorica podkasta Reneseansa, ki je eden izmed najbolj priljubljenih podjetniških medijev. 

Prijava na GoStartup akademijo

 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
24. oktobra, 2022
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Primorski tehnološki park