fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup akademija I Delavnica 7: Kako postaviti prodajno strategijo?

27. oktobra, 2022 @ 16:00 - 19:00

Vabimo vas na 7. delavnico GoStartup akademije, ki jo bo vodila Maja Voje, Growth Lab. Delavnica bo potekala 27.10.2022, od 16.00 do 19.00, v predavalnici N19 v Primorskem tehnološkem parku.

Program

Na predhodni delavnici smo se osredotočili na vprašanje, kako kupci sploh izvejo za nas, kako se zaiskri prvi interes.

Zdaj gremo pa naprej – kako mi vemo, kdo je zainteresiran za naš produkt ali storitev, kako mu približamo svojo ponudbo, uspešno zapremo sestanek, spodbujamo ponovne nakupe in priporočila?

Ker je na trgu vedno več konkurence in ker se plačljivi kanali za akvizicijo kupcev stalno dražijo, je ključno, da definirate nakupno pot, ki bo potencialnega kupca uspešno vodila od nekoga, ki ga produkt potencialno zanima, v zvesto stranko, ki bo vašo rešitev ponosno priporočala naprej.

Na tej delavnici bomo v programu Miro naredili načrt nakupne poti za vaš startup. Obdelali bomo tudi primere optimizacije konverzije na spletni strani, email marketinga, ponovne prodaje in nadgrajevanja računov, da boste res lahko optimizirali življenjsko vrednost kupca, ki ste ga navdušili za vaš izdelek ali storitev.

O predavateljici Maji Voje

Maja Voje je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 52.000 mednarodnih študentov. Je tudi predavateljica na Growth University, največji svetovni skupnosti growth hekerjev (pol milijona članov) pri GrowthHackers.com s sedežem v Silicijevi dolini. Kot zunanja svetovalka je pomagala razvijati strategije za rast več kot 300 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim, belgijskim in slovenskim podjetjem, ki delujejo na mednarodnih trgih. V svoji karieri je več podjetjem pomagala do 10-25-milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

Majo je slovenska startup skupnost v letu 2021 izglasovala za NAJ mentorico leta za startupe, v Sloveniji pa je tudi ustanoviteljica Facebook skupine Growth Hacking Slovenia (6.8 K članov) in avtorica podkasta Reneseansa, ki je eden izmed najbolj priljubljenih podjetniških medijev.

Prijava na GoStartup akademijo

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
27. oktobra, 2022
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,