fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Workshop: Strategija rasti in go-to-market strategija z Majo Voje

26. oktobra, 2022 @ 12:00 - 15:00

Vabimo vas za oktobrski trojček delavnic, kjer se bomo posvečali pozicioniranju, strategiji rasti in market problem map pristopu. 26.10 od 12.00 do 15.00 bomo delali na strategiji rasti in go to market strategiji z Majo Voje, Growth Lab. Delavnica bo potekala online, je brezplačna, obvezna pa je prijava do 21.10 do 12.00. Na voljo je 12 prostih mest, zato bo delo intenzivno in fokusirano na primere udeležencev. Vabljeni podjetniki in startup ekipe tik pred lansiranjem produkta/storitve na trg.

Vsebina:

Ko se bliža konec leta, je za podjetnike še posebej “živahno obdobje”. Poskušamo maksimalno izkoristiti Q4, se pripraviti za naslednje leto in priti v budgete naših kupcev, kar bo podjetju koristilo v naslednjem letu. Pride pa tudi čas, ko začnemo razmišljati o tem, če smo letos res izkoristili ves svoj potencial in kaj lahko drugo leto naredimo bolje.

Idej kaj vse bi lahko delali je več kot časa in denarja za izvedbo, zato je ključno, da jih ovrednotimo in prioritiziramo.

Zato: Fokus. Fokus. Fokus. Zmagovalna enačba za odlično marketinško strategijo je vedno:

Vaši “super powerji” + poznavanje trga + kaj je dejansko relevantno za kupce.

Program:

  • Pogledali bomo izbran nabor primerov kako so slovenski podjetniki, ki zrasli svoje posle v Sloveniji in mednarodno. Nabor primerov bo  popolnoma prilagojen poslovnim modelom vseh, ki se boste prijavili na delavnico, tako da boš 100% dobil-a nekaj zase. ✌️
  • Na podlagi primerov bomo naredili presek, v katere marketinške kanale se ti res splača vlagati, da boste dobili res dober rezultat.
  • Naredili bomo načrt nakupne poti za tvoj posel – torej kako iz tega, da potencialni kupec prvič sliši za nas, “vzgojimo” zvesto stranko, ki z veseljem priporoči dalje.
  • Izdelali marketinško-prodajni načrt, kaj je najbolj modro narediti do konca leta, da boste svoje cilje res uresničili in svoj posel ponesli na naslednjo raven.

Vsa vsebina je personalizirana, izhaja iz praktičnih primerov in ima lahko tako zelo velik vpliv na prihodnost vašega podjetja in tudi na način razmišljanja. Gre za poglabljanje tem, ki jih odpiramo tudi na GoStartup akademiji. 

O predavateljici Maji Voje

Maja Voje je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy spletni učilnici, ki ga je opravilo že več kot 52.000 mednarodnih študentov. Je tudi predavateljica na Growth University, največji svetovni skupnosti growth hekerjev (pol milijona članov) pri GrowthHackers.com s sedežem v Silicijevi dolini. Kot zunanja svetovalka je pomagala razvijati strategije za rast več kot 300 ameriškim, nemškim, avstrijskim, švedskim, belgijskim in slovenskim podjetjem, ki delujejo na mednarodnih trgih. V svoji karieri je več podjetjem pomagala do 10-25-milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

Majo je slovenska startup skupnost v letu 2021 izglasovala za NAJ mentorico leta za startupe, v Sloveniji pa je tudi ustanoviteljica Facebook skupine Growth Hacking Slovenia (6.8 K članov) in avtorica podkasta Reneseansa, ki je eden izmed najbolj priljubljenih podjetniških medijev. 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
26. oktobra, 2022
Ura:
12:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.