fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Master – Webinar 2

3. junija, 2021 @ 14:00 - 17:00

Vabimo vas na GoStartup Master – delavnice za Design Thinkinga s prof. dr. Anjo Svetina Nabergoj, nedvomno največjo slovensko avtoriteto na področju Design Thinkinga, ki predava na Hasso Plattner Institute of Design na Univerzi Stanford.

Program je sestavljen iz štirih delavnic na temo Design Tinkinega. Cilj je, da udeleženci razvijejo veščine o načinih nenehnega inoviranja, o razumevanju kupcev v empatičnem smislu in testiranju kot procesu odločanja v podjetju.

Delavnice so zasnovane po principu »Learn, Try, Apply«, pri čemer bo največji poudarek na Try in Apply, saj bo delo potekalo na izkustveni način s prostovoljci v vlogi kupcev.

Kdo se lahko prijavi?

Zaradi same narave dela je število mest omejeno. 20 mest je namenjeno uspešnim podjetjem iz skupnosti Primorskega tehnološkega parka, v njihovo družbo pa vabimo še 5 podjetnikov, ki s svojimi rezultati in znanjem izkazujejo poslovno odličnost.

 Pogoji:

  • Starost podjetja do 7 let ali spinoff
  • Inovativen produkt

UDELEŽBA BREZPLAČNA

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Časovnica

GoStartup MASTER program (4 delavnice) bo potekal 1.6., 3.6., 8.6., 9.6.2021 od 14.00 do 17.00, in sicer online –  na spletni platformi zoom.

Prijava:

Za prijavo pošljite mail na  do ponedeljka 31.5.2021 do 12h.

O PREDAVATELJICI

Prof. dr. Anja Svetina Nabergoj je izredna profesorica za podjetništvo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer poučuje podjetniške predmete po design thinking metodologiji. Od leta 2011 je predavateljica na Hasso Plattner Institute of Design na Univerzi Stanford, kjer vodi poslovna izobraževanja o inovativnosti in ustvarjalnosti za predstavnike vodilnih svetovnih in Fortune 500 podjetij. Je ustanovna članica skupine Research as Design, ki je razvila program za uvajanje design thinking metodologije v doktorski študij in znanstveno raziskovanje. S svojo ekipo na Stanfordu vodi projekte in delavnice za naročnike, kot so Bill&Melinda Gates Foundation, JetBlue, Visa, GM, Kellogg, Hyatt, Genentech. Redno sodeluje tudi z zagonskimi podjetji pri prepoznavanju novih priložnosti na trgu in razvoju novih rešitev.

Podrobnosti

Datum:
3. junija, 2021
Ura:
14:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,