fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup workshop I Mednarodna prodaja na Amazonu iz Slovenije, danes lahko!

15. septembra, 2022 @ 12:00 - 15:00

Vabimo vas na GoStartup workshop Mednarodna prodaja na Amazonu iz Slovenije, danes lahko! Delavnico bo vodil Matej Peršolja, direktor in soustanovitelj podjetja Protectus. Dobimo se 15.9.2022 ob 12.00 v predavalnici N19 (prvo nadstropje) v Primorskem tehnološkem parku.

Program

“Za več kot polovico vseh potrošnikov v ZDA se nakupni proces začne z iskanjem želenega izdelka na platformi Amazon.com. S pomočjo ključnih znanj iz prakse o platformi Amazon si lahko zagotovite dostop do več sto milijonskega trga!”

Matej PERŠOLJA, Carlock

Odgovorili bomo na vprašanja, kot so:

  • Zakaj prodajati vaš produkt na Amazon US in Amazon EU
  • Postopek lansiranja vašega produkta na Amazon US in Amazon EU
  • Triki in dobre prakse oglaševanje vašega produkta znotraj Amazon platforme

Komu je delavnica namenjena?

Startupom, malim in mikro podjetjem, ki želijo prodajati na amazonu in se ob tem izogniti nepotrebnim napakam. Na delavnici se ne bomo posvečali temu, kako odpreti račun na Amazonu, temveč predvsem, kako optimizirati prodajo in kako čim hitreje rasti.

 

Kdo je Matej Peršolja

Matej Peršolja, direktor in soustanovitelj podjetja Protectus d.o.o. Njihov produkt CARLOCK je sistem, ki omogoča, da lahko preko mobilnega telefona spremljate, kaj se dogaja z vašim avtomobilom. Naprava vas obvešča o stanju vozila, vibracijah, nepooblaščenih vžigih motorja, premikih vozila in o načinu vožnje. S podjetjem so bili sprejeti v pospeševalnik Start Labs v Beogradu in prejeli investicije Ameriških, Izraelskih in Slovenskih investitorjev. So tudi prejemniki investicije Slovenskega podjetniškega sklada, SK200. Njihov produkt prodajajo v Združenih državah Amerike, Franciji, Italiji, Nemčiji in Saudski Arabiji. Matej sodeluje v programih Primorskega tehnološkega parka kot scale up, je izkušen mentor in predavatelj.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
15. septembra, 2022
Ura:
12:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.