fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

In search of talents – the power of youth

23. oktobra, 2023 @ 14:00 - 15:00

Primorski tehnološki park bo v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve Republike Slovenije, Podonavsko strateško točko in Transformation Lighthouse organiziral heckathon POPRI Startup Challenge. Dogodek, na katerem bodo mladi iskali rešitve na pereči izziv “bega možganov”, bo potekal 22. in 23. oktobra 2023. Projekt bo povezal mlade različnih držav, jih opremil z novimi znanji in veščinami z namenom, da ti že danes prispevajo s svojo izkušnjo in znanjem in s tem oblikujejo svojo in našo prihodnost.

Vabimo vas na okroglo mizo z naslovom “In search of talents – the power of youth”, ki bo potekala v Primorskem tehnološkem parku, v veliki predavalnici, in sicer v ponedeljek, 23. oktobra 2023, s pričetkom ob 14:00 uri.

V panelu bodo sodelovali mladi, ki bodo predstavili svoja videnja in priporočila o pomenu njihovega vključevanja v aktivnosti, predstavnica Evropske komisije, ki je pristojna za mlade, predstavnik EPK2025 in podjetnik.

Iskanje talentov in vključevanje mladih v aktivnosti je ključnega pomena, da ustvarimo navdihujoče in raznoliko okolje, da mladi pripomorejo k razvoju podjetja, institucije, v kateri so zaposleni in družbe nasploh. Na okrogli mizi bo tekla beseda o trenutnih izzivih, s katerimi se mladi soočajo pri vključevanju in razvijanju svojih talentov, kar posledično vpliva tudi na “beg možganov”. Okrogla miza je tudi priložnost, da se seznanite z zgodbami podjetnikov, ki imajo svojo izkušnjo “tujine”, pa tudi sodelovanja z mladimi.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v PTP!

Podrobnosti

Datum:
23. oktobra, 2023
Ura:
14:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.