fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Katera so orodja za komuniciranje s kupci

23. oktobra, 2023 @ 16:00 - 20:00

Vabimo vas na delavnico znanja, kjer bo predaval Jaka Kladnik, ustanovitelj podjetja Switch to eleven.

Katera so orodja za komuniciranje s kupci

Osnove marketinga, orodja in platforme, kako se jih uporablja in kaj je uporabno na primerih udeležencev. Kakšna digitalna orodja obstajajo, za izvajanje digitalnega marketinga in tudi ostala orodja, ki so podpora ne-digitalnemu marketingu.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 23.10.2023 od 16.00 do 20.00 v Primorskem tehnološkem parku v N19.

Število mest je 12, prijave so OBVEZNE. (vsa mesta so žal zasedena)

Več o Jaki Kladniku:

Jaka Kladnik je digitalni marketing ekspert z več kot 20-letnimi izkušnjami, Scrum Master, business model designer, Corporate rebel, strokovnjak za uvajanje novih in naprednih načinov dela in transformacije organizacij iz tradicionalno hierarhičnih v progresivne in prihodnost usmerjene organizacije. Leta 2015 je spoznal, da marketing ni strateška funkcija v podjetjih, temveč se ga dojema kot napredno tajništvo, takrat mu je pot prekrižala agilnost. S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami že od leta 2015 omogoča posameznikom, ekipam in organizacijam vpogled in pomoč pri implementaciji drugačnega, bolj agilnega, transparentnega in na zaupanju temelječega pristopa k delu.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
23. oktobra, 2023
Ura:
16:00 - 20:00
Kategoriji Dogodek:
,