fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

INFLUENCER MARKETING

24 aprila @ 10:00 - 13:00

Vabimo vas na sedmo v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih.

Sposobnost identifikacije pravega influencerja, vzpostavljanje avtentičnih partnerskih odnosov in ustvarjanje vsebine, ki resonira s ciljno publiko, lahko dramatično poveča prepoznavnost blagovne znamke ter konverzije. Ta delavnica bo nudila konkretne smernice in praktične veščine, ki bodo podjetjem omogočile izkoristiti influencer marketing kot učinkovito orodje za rast in širjenje tržnega dosega.

Podjetnice in podjetniki, ustanovitelji startupov – vabljeni na delavnico: 

INFLUENCER MARKETING

Delavnico vodi Damjan Dimič in je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Rok prijave:

22.4.2024 do 13.00. Prosimo, da svojo morebitno odsotnost najavite vsaj dan pred dogodkom, da damo priložnost komu drugemu.

Program: 

  •  Kaj je influencer marketing in kako se ga lotimo?
  •  Ali je influencer marketing sploh primeren za vaše podjetje?
  • Pomembne pogodbene, računovodske in druge obveze ki jih morate izpolnjevati vi in influencer
  • Kaj se zgodi pred akcijo, na dan akcije in po akciji?
  • Kako merimo uspeh influencerjev in njihovih objav (kuponi, UTMji, merjenje branda)?
  • Vrste influencerjev, primeri kampanj
  • Primeri dobrih in slabih influencer kampanj

O Damjanu Dimiču

Damjan ima več kot 6 let izkušenj na področju ustvarjalnega pisanja, trženja in rasti, s čimer pomaga podjetjem pri povezovanju s svojimi ciljnimi skupinami prek privlačnih in prilagojenih vsebin. Kot vodja rasti pri platformi za umetno inteligenco AVALAN vodi ekipo talentiranih strokovnjakov, ki uporabljajo lastno tehnologijo umetne inteligence za ustvarjanje in izvajanje učinkovitih kampanj influencer marketinga za stranke v različnih industrijah in regijah. Ceni inovativnost, sodelovanje in raznolikost ter si prizadeva za rezultate, ki presegajo pričakovanja in navdušujejo stranke.

Prej je bil vodja trženja izdelkov pri podjetju Synthesia, vodilni platformi za umetno inteligenco za videoposnetke, ki omogoča uporabnikom ustvarjanje profesionalnih videoposnetkov iz besedila v več kot 60 jezikih. Tam je bil odgovoren za razvoj in izvajanje trženjskih strategij, ustvarjanje in izdajo novih funkcij in izdelkov ter izvajanje tržnih raziskav in analiz. Izkoristil je svoje veščine v ustvarjalnem pisanju, fotografiji in trženju za ustvarjanje privlačnih in informativnih vsebin, ki so prikazovale koristi in potencial tehnologije Synthesia. Tesno je sodeloval tudi s prodajnim, inženirskim in oblikovalskim oddelkom, da bi zagotovil usklajenost in komunikacijo.

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
24 aprila
Ura:
10:00 - 13:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.