fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je potekel.

Storytelling: Gradnja branda v digitalni dobi

24 aprila @ 14:30 - 17:30

Vabimo vas na osmo v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih.

Nadgradite svoje veščine v pripovedovanju zgodb in izgradite trden, prepoznaven brand v digitalnem okolju. Skozi praktične primere bomo raziskovali, kako ustvariti prepričljivo pripoved, ki bo nagovorila vašo ciljno publiko in vzpostavila močno vez med vašo blagovno znamko ter potrošniki.

Podjetnice in podjetniki, ustanovitelji startupov – vabljeni na delavnico: 

Storytelling: Gradnja branda v digitalni dobi

Delavnico vodi Goran Novković in je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Rok prijave:

22.4.2024 do 13.00. Prosimo, da svojo morebitno odsotnost najavite vsaj dan pred dogodkom, da damo priložnost komu drugemu.

Program: 

 •  zakaj je storytelling ključen pri gradnji blagovne znamke
 • – osnovni elementi dobre zgodbe (lik, konflikt, zaplet, rešitev)
 • – primeri uspešnih digitalnih kampanj, ki temeljijo na storytellingu
 • – identifikacija ključnih točk zgodbe za vsakega udeleženca
 • – pomoč pri oblikovanju zgodbe, ki odraža vrednote in identiteto posameznega branda
 • – digitalne platforme za pripovedovanje zgodb
 • -Strategije za prilagajanje storytellinga različnim kanalom
 • – Praktična vaja: Načrtovanje digitalne kampanje za posamezen brand
 • – Storytelling – ustvarjanje močne skupnosti
 • – Kako meriti uspešnost storytellinga v digitalni dobi

O Goranu Novkoviću

Goran Novković je odličen coach za storytelling, saj združuje svoje bogate izkušnje iz novinarstva, medijskega managementa in lobiranja. Njegove veščine vključujejo:

 1. Poglobljeno razumevanje storytellinga: S svojim ozadjem novinarja in urednika ima Goran globok vpogled v moč in vpliv pripovedovanja zgodb v komunikaciji. Razume, kako zgraditi prepričljivo pripoved, ki nagovarja ciljno občinstvo.
 2. Strateško razmišljanje: Z vodenjem medijev in lobističnih projektov je Goran pridobil sposobnost strateškega razmišljanja. Zna prepoznati ključne elemente zgodbe in jih povezati z poslovnimi cilji ter strategijo podjetja.
 3. Komunikacijske veščine: Kot coach se Goran osredotoča na razvoj komunikacijskih veščin svojih varovancev. Pomaga jim izboljšati njihovo sposobnost jasnega, prepričljivega in privlačnega komuniciranja z občinstvom.

 

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
24 aprila
Ura:
14:30 - 17:30
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.