fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Investment Academy: Top KPI to steer your investment

12. oktobra, 2021 @ 17:00 - 20:00

TOP KPI-ji za usmerjanje vaše naložbe

Niso samo finančne metrike tiste, ki spremljajo vašo investicijo. Za razvoj in rast podjetja so ključni procesni KPIji, ki odražajo moč in zmogljivost zagonskega podjetja, da bo prerastlo začetno fazo in uspešno rastlo in se razvijalo v korist kupcev in dodane vrednosti za vse deležnike.  V predavanju bomo predstavili ključna orodja in pristope, ki omogočajo tako investitorjem kot upravljalcem podjetja out-of-the-box pristop k postavitvi, spremljanju in upravljanju procesov v vašem podjetju in varnosti vaše investicije.

Andrej Guštin

Andrej Guštin ima več kot 20 let izkušenj na področju vodenja velikih skalabilnih projektov, upravljanja poslovnih procesov, svetovanja in usposabljanja. Njegove dejavnosti so na splošno vodstveno poslovno svetovanje o strategiji podjetja, optimizaciji procesov in inovacijah procesov. Kot “poslovni predstavnik” redno predava in predstavlja študije primerov na različnih univerzitetnih programih v Sloveniji, pa tudi na zagonskih pospeševalnikih. Andrej je podpredsednik IIBA POGLAVJE SLOVENIJA in ima magisterij znanosti. Uspešno je ustanovil več kot 3 podjetja, ki so še vedno najuspešnejša v segmentu industrije.

Prijava na dogodek

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
12. oktobra, 2021
Ura:
17:00 - 20:00
Kategoriji Dogodek:
,