fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Investment Academy: Kje in kako do investicije?

18. novembra, 2021 @ 10:00 - 13:00

Predavanji sta namenjeni vsem tistim, ki se spogledujejo s pridobitvijo investicije, pa ne vedo kako se tega lotiti, kaj so zahteve, kako investicija sploh poteka in kako jo pridobiti.
– kaj je investiranje,
– katere vrste imamo in kako se med seboj razlikujejo,
– kaj investitorji iščejo,
– kako poteka odločevalski proces, kaj je investicija in kako na koncu lahko izgleda exit..

O PREDAVATELJICI

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije in ima več kot 10 let izkušenj v investicijskem in poslovnem svetu ter sodeluje z inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi ekipami, ki so del startup podjetništva. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v resnična, uspešna podjetja. Trenutno je posvečena podjetju Alita Capital,, kjer so resnični vlagatelji v tvegani kapital – vlagajo razmeroma majhne zneske in veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanoviteljske ekipe s trajno voljo, da oživijo zanimive in inovativne projekte.

https://www.investment-academy.si/prijava.html

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
18. novembra, 2021
Ura:
10:00 - 13:00
Kategoriji Dogodek:
,