fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Javno nastopanje za podjetnike

20 junija @ 13:00 - 16:00

Vabimo vas na enajsto v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih.

Pridružite se delavnici

Javno nastopanje za podjetnike

in spoznajte, kako izboljšate svoj javni stop, jasnost komunikacije, premagate tremo in nastop prilagodite različnim javnostim

Delavnico vodi Martina Arčon, odgovorna urednica Radia Robin in izkušena voditeljica in moderatorka dogodkov. Udeležba je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Program:

Velikokrat javni nastop povezujemo z nastopom na odru, pred kamero, ne zavedamo pa se, da nastopamo vsak trenutek, vsak dan, ob različnih priložnostih. In prav učenju komunikacije bomo posvetili tokratno delavnico. Zakaj je pomemben prvi vtis? Kako nastopati samozavestno? Bi radi odpravili tremo? Kako pomembna je neverbalna komunikacija, kako pripraviti govor in se nanj dobro pripraviti? Najpomembnejše pravilo se glasi: „Bodi kar si!“ Spoznaj bonton javnega nastopanja in veščine komunikacijskega prilagajanja!

  • Ključne prvine verbalne in neverbalne komunikacije
  • Tehnike obvladovanja treme
  • Kako učinkovito strukturirati svojo predstavitev
  • Razumevanje občinstva in prilagajanje sporočila
  • Tehnike za vzpostavljanje povezave z občinstvom
  • Praktične vaje javnega nastopanja z neposredno povratno informacijo

 

O predavateljici Martini Arčon

Martina Arčon je priznana strokovnjakinja za komunikacijo in odnose z javnostmi v Sloveniji in eden najbolj prepoznavnih radijskih glasov na  Primorskem.

Kot voditeljica povezuje številne prireditve, že več kot četrt stoletja pa je zavezana poslušalcem Radia Robin, kateremu se je pridružila že kmalu po ustanovitvi. Z delom na radiu živi svoje poslanstvo. »Največja zmaga je, da človek v življenju počne to, kar ima rad, in jaz imam to srečo,« pravi dolgoletna glavna in odgovorna urednica najbolj poslušanega radia na Goriškem, ki svoje znanje komunikacije in javnega nastopanja rada predaja tudi naprej.

Martina ima bogate izkušnje z razvijanjem in izvajanjem uspešnih komunikacijskih kampanj. Njeno delo vključuje sodelovanje z uglednimi podjetji ter svetovanje pri strateškem načrtovanju odnosov z javnostmi in medijskem svetovanju. Poleg tega je aktivna v različnih družbenih in humanitarnih dejavnostih ter zagovarja visoke etične standarde v komunikaciji.

Na delavnici “Javni nastop za podjetnike” bo Martina Arčon delila svoje bogato znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta dela v medijih in odnosih z javnostmi.

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

 

 

Podrobnosti

Datum:
20 junija
Ura:
13:00 - 16:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.