fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Poslovni bonton in komunikacija

20 junija @ 9:00 - 12:00

Vabimo vas na zadnjo – dvanajsto v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih.

Pridružite se delavnici

POSLOVNI BONTON IN KOMUNIKACIJA

in spoznajte,

Delavnico vodi Bojana Košnik Čuk, mednarodno priznana strokovnjakinja za kulturo vedenja ter poslovni in diplomatski protokol že skoraj 30 let. Delavnica je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Program:

Pravila lepega vedenja in komunikacije so bistvena za uspeh v poslovnem svetu. Kljub sodobnim spremembam ostajajo temelj za dobro sodelovanje, razumevanje in profesionalnost. Spoznali bomo sodobna pravila, ki podpirajo povezovanje, strpnost, obzirnost in pomoč drug drugemu.

  • pomen poslovnega bontona v sodobnem poslovnem svetu.
  • Kulturne razlike in prilagoditev bontona v mednarodnem poslovanju.
  • Učinkovita uporaba komunikacijskih orodij.
  • Pravila vljudnosti in bontona med srečanji ter način izražanja mnenj.
  • Kako se predstaviti in vzpostaviti stik z novimi poslovnimi partnerji.
  • Vloga vizitk, pravilno rokovanje in pravila oblačenja (dress code).
  • Pristopi k reševanju konfliktov in komunikacijskih izzivov

O predavateljici Bojani Košnik Čuk

Bojana Košnik Čuk je

je mednarodno priznana strokovnjakinja za kulturo vedenja ter poslovni in diplomatski protokol že skoraj 30 let. Po končanem študiju na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani in prejetem nazivu univerzitetne dipl. geografinje in prof. zgodovine, jo je poslovna pot vodila v diplomacijo.

Izobraževala se je mednarodno, vse od Švice, Nemčije, Francije, Madžarske, Španije do Liechtensteina. Izkušnje je med drugim pridobila z vodenjem protokola na različnih ministrstvih in državnih inštitucijah (MZZ, MORS, SVEZ, MOL, JGZ Brdo…). V svoji karieri je izvedla že preko 4000 izobraževanj za različne ciljne skupine ter se podpisala pod mnoge strokovne članke.

V zadnjih 15 letih je bila gostja številnih televizijskih in radijskih oddaj. Njena knjiga 24 ur poslovnega bontona, natisnjena v več tisoč izvodih, je pošla. V letu 2024 bo izšla njena obsežnejša knjiga z naslovom Bonton za 365 dni.

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
20 junija
Ura:
9:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.