fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Kako postavimo strategijo digitalnega marketinga?

5. aprila, 2017 @ 8:00 - 17:00

Današnjega potrošnika ne zanima vaša splošna ponudbe za vse, ampak ponudba, njim pisana na kožo! Pridružite se nam na delavnici, na kateri bomo spoznali, kako si postaviti uspešno strategijo digitalnega marketinga.

 

 

Komu je delavnica namenjena?

 
Delavnica je namenjena posameznikom, ki znotraj zagonskih (startup) podjetij ali relativno novih in mladih blagovnih znamk skrbijo za oglaševanjeprodajostrategijo razvoja in prodaje. Delavnica je primerna tako za strategevodje marketinga kot tudi oglaševalske specialiste.

Kaj se boste na delavnici naučili?

Na delavnici boste spoznali ključne pristope, s katerimi si lahko pomagate pri iskanju pravega trga in person, katerim je smiselno oglaševati, seznanili se boste z vedenjem potrošnikov na spletu in kako jim morajo pri njihovih vzorcih obnašanja slediti različni oglaševalski kanali in strategije. Seveda pa ne gre brez merjenja – največja prednost digitalnega oglaševanja je njegova merljivost. Spoznali boste kako prepoznavati uspešne in neuspešne kampanje in kako sploh definirati cilje in pričakovanja pri posameznih kampanjah.

Program:

  • Definicija in iskanje primernih trgov za produkte (market fit)
  • Definicija ciljnih skupin za vaše produkte
  • Vedenje potrošnikov na spletu
  • Integracija posameznih oglaševalskih kanalov v prodajno strategijo
  • Kako meriti uspešnost oglaševanja

Kdo je predavatelj?

 
Črt ima več kot 7 let izkušenj z digitalom, ki jih je najprej nabiral kot vodja projektov na Studio Moderna, kasneje pa presedlal v agencijske vode, kjer je kot vodja performance projektov skrbel za rezultate naročnikov na agenciji Renderspace, zadnji 2 leti pa kot »The Doctor« skrbi za zdravje in uspeh naročnikov na agenciji Red Orbit.
Več o predavatelju: Linkedin Črt Podlogar
Povezave:

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kdaj? V sredo, 5. aprila ob 15.30 ur
Kje? Primorski tehnološki park (Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici)
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
5. aprila, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: