fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Katera so orodja za komuniciranje s kupci?

22. oktobra, 2020 @ 16:00 - 19:00

Startup marketing prisega na nekonvencionalnost in drugačnost; na nekaj, kar lahko zagotovi uporabnike in obstoj – hitreje in ceneje. Kako to zagotoviti? Enotnega recepta ni. Pravzaprav ga mora najti vsak sam in mora sovpadati z njegovo panogo, ki jo (predpogoj!) zelo dobro pozna.

Dobra novica pa je novica ta, da obstaja kar nekaj spletnih orodij, ki nam lahko pomagajo postaviti dobre temelje in osnovo za veliko rast, ki jo posamezno podjetje/startup potrebuje.

Zato vas vabimo na delavnico GoStartup šole z Juretom Dolerjem, ki bo 22.10.2020 od 16.00 do 19.00 na platformi zoom, kjer boste spoznali uporabne trike in orodja, ki vam lahko pomagajo pri marketingu vašega startupa.

 

Jure Doler je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom in potovanji. Je nekdanji soustanovitelj in vodja marketinga startupa Fieldoo, nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube. Danes se posveča predvsem startup marketingu, »growth hackingu« in komuniciranju. Svoje misli zbira na startupmarketing.si, prav tako pa piše za različne medije. Med drugim tudi za enega vodilnih svetovnih tehnoloških blogov, TheNextWeb.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
22. oktobra, 2020
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,