fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Koraki do uspeha: Business Solutions

18. maja, 2021 @ 11:00 - 12:00

V torkovi podjetniški oddaji Koraki do uspeha na Radiu robin se bomo pogovarjali o tem,  kakšno je agilno vodenje podjetij in zakaj je hierarhično odločanje povozil čas. Z nami bo Iztok Pavlin, vodja teama pri uspešnem solkanskem IT podjetju Business Solutions. Gost je soustanovitelj spinoffa Userux  , ki je del GoStartup inkubatorja  in finalist desete generacije Amcham Professionals. Svojo karierno pot pa je kalil tudi v Outfit 7, podjetju najbogatejših Slovencev Ize in Sama Logina.

Dotaknili se bomo vprašanja koncepta trajnosti v vodenju, bitke za talente v uspešnih podjetjih in potrebe po konstantnem inoviranju.

Podjetje Business solutions se je je lani razširilo na Hrvaško in Srbijo. O izzivih internacionalizacije in globalnem potencialu goriške kot IT okolja izveste vse v torek, ob 11.00, na frekvencah Radia Robin.

Vsebine soustvarjamo z  Radiem Robin in podjetjem Spintec

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
18. maja, 2021
Ura:
11:00 - 12:00
Kategorija Dogodek: