fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Goran Miškulin

19. marca, 2018 @ 8:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Z nami bo Goran Miškulin, večinski lastnik podjetja Spintecpodjetnik, ki vedno išče nove podjetniške priložnosti, mentor v Primorskem tehnološkem parku, sponzor smučarskega kluba Gorica in Ane Bucik. Goran Miškulin, ki na prvo mesto, poleg posla, postavlja družbeno odgovornost, je o podjetniških začetkih povedal: »Pri vsaki podjetniški priložnosti sta možni dve varianti, ali bomo uspešni, ali pa se bomo veliko naučili in bomo uspešni nekoliko kasneje!«
V podjetju Spintec razvijajo, proizvajajo in prodajajo elektronske igre, ki se sicer izvajajo na igralnih mizah – Electronic Table Games (Ruleta, Sic Bo in Craps, Baccarat, BlackJack). Med vsemi je najbolj prodajana avtomatska ruleta. Poleg Slovenije prodajajo v skoraj vse države v Evropi kjer je igralništvo prisotno, najuspešnejši so v Španiji. Izven Evrope so najbolj ponosni na uspehe v Aziji, predvsem v Macau. V Južni Ameriki so največ prodali v ArgentinoParagvaj in Urugvaj. V letošnjem letu bodo začeli s prvimi inštalacijami v Avstraliji.
Trenutno se družba uvršča med pet najuspešnejših podjetij v svetu v svojem segmentu, lani pa so se uvrstili na prvo mesto med najhitreje rastočimi srednje velikimi podjetji v Sloveniji. V letošnjem letu gre Spintec še korak dlje v razvoju, in sicer bo z investicijo v lasten objekt povečal svoje proizvodne kapacitete za 300%.
Vabljeni na kavo in sproščen klepet z gostom!
Kdaj: Torek, 20. 3. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
19. marca, 2018
Ura:
8:00
Kategorija Dogodek: